Werkwijze en tarieven

Voetreflexplusbehandelingen

Bij de start van een behandeltraject start ik met een kennismakinggesprek en massage waarmee ik gegevens verzamel om een persoonlijk afgestemd behandelplan te maken. Het behandelplan bestaat uit behandelingen die altijd als doel hebben de hoofdklacht te verminderen. Daarnaast kan het ook zijn dat andere klachten verminderen, omdat alles in het lichaam met elkaar verbonden is. Elk consult duurt ongeveer 50 tot 60 minuten.

Afhankelijk van de klachten zal ik ook de tijdsinterval tussen de behandelingen adviseren. De behandelingen kunnen als pakket of los betaald en geboekt worden. Op dit moment is het niet mogelijk om te pinnen. U kunt contant betalen of na het ontvangen van de factuur het bedrag overmaken.

Ontspanningsmassage

Naast behandelingen voor een specifieke klacht is het mogelijk om voor ontspanningsmassages te komen. Een ontspannende voetreflexmassage is een goede kennismaking met de voetreflex. Deze massage kan voor 30 of 60 minuten geboekt worden.

Een ontspanningsmassage kan ook cadeau gegeven worden aan een vriend(in), familielid of collega. Voor cadeaubonnen kunt u contact opnemen met de praktijk.

Losse ontspanningsmassages die geen onderdeel zijn van een behandelplan kunnen helaas niet vergoed worden.

Tarieven

Reflexzonetherapie intake 75 minuten

Reflexzonetherapie behandeling 45-60 minuten

Ontspanningsmassage 60 minuten

Ontspanningsmassage 30 minuten

Ontspanningsmassage + voetenbad 60 minuten

.

€65,-

€65,-

€65,-

€35,-

€70,-

Ik ben aangesloten bij VNRT, RBCZ en SCAG. Ik houd mij aan de richtlijnen van deze partijen. Zo kunt u er altijd vanuit gaan dat ik mijn kennis op pijl houd en op de hoogte ben van de meest recente richtlijnen. Ook wijzigingen in wet- en regelgeving voer ik uiteraard door in mijn praktijk.